An experience modeled after that of an art gallery, the 83-square-meter Lee Hwa Jewellery boutique in Suntec City Mall is redesigned with the focus on improving conversation dynamics and customers’ viewing preferences through various touchpoints. These include themed display walls with vertical glass displays, a maker space for customization, as well as interactive counter-tops.

“The jewellery retail culture has changed, and so the spaces and places that customers interact with the product should transform in ways that the customer can easily understand and adapt”

Ken Yuktasevi

Parable Studio Co-Founder 

TYPE OF PROJECT

Experience , Hospitality , Interior

SPECIAL THANKS TO

Spatial Design: Ken Yuktasevi, April Tan, Yang Sok Ming, Wilsara Lloren Graphic Design: Mark De Winne, Freda Lai, Lee Wen Ling Project Management: Sarah Cheng-De Winne, Tara Donohue